Co je to Winalite

04.10.2013 11:56

Love Moon - je nejlepší kamarádka každé dívky a ženy

V poslední době po celém světě vzrostl zájem o léčebné a hygienické vlastnosti aniontů.

Po dlouhých letech důkladného výzkumu se podařilo vyvinout jedinečné léčebné vložky s preventivním účinkem.

Zdokonalením běžných vložek a vložením vysoce technologických ionizátorů do nich obdržela společnost Winalite národní patent na výrobu zboží tohoto druhu. Aniontový čip ve vložkách "Love Moon" může vytvářet až 5800 aniontů na 1 centimetr krychlový. Efektivně odstraňuje příčiny zánětu vaginální sliznice a také zabraňuje rozmnožování bakterií působících různé záněty.

Většina ženských nemocí bývá způsobena bakterií Anaerolinea. Použití vložek "Love Moon" umožňuje zlepšit metabolismus a vnitřní sekreci, posílit imunitu, stabilizovat tlak, ničit bakterie, zmírnit zánět, odstranit nepříjemný zápach a zbavit se únavy. Aniontové vložky "Love Moon" pečují o zdraví žen a jsou nenahraditelným pomocníkem při dodržování osobní hygieny pro každou ženu.

Léčivé vložky pro ženy a dívky

Dámské hygienické vložky patří mezi předměty denní spotřeby. O tom, že „není vložka jako vložka“, nás přesvědčují výrobci těchto produktů dnes a denně ve všudypřítomných reklamách. Dokazují nám v nich, čím je právě ta jejich vložka - oproti zástupu bezejmenné konkurence - jedinečná, nová a technologicky převratná. Málo kdo si však přitom uvědomí fakt, že jejich „převratnost“ se většinou omezuje pouze na to, jak moc a jak rychle se do nich příslušná tekutina vsakuje, případně jak dlouho a jakým způsobem se v nich udrží.

Slyšely jste však, milé dámy, někdy o hygienické vložce, která by vás současně s bleskovým odsáváním tekutiny a jejím dokonalým zachycením navíc i LÉČILA? Pokud ne, pak věnujte následujícím řádkám laskavou pozornost.

Klíčovým slovem a zaklínadlem zároveň pro nás budiž slovo ANION.

Aniony (nebo také anionty) jsou často nazývány "vzdušnými vitamíny", "prvky dlouhověkosti" nebo také "čističem vzduchu".
Pro lidské zdraví jsou velmi důležité, neboť akumulují a neutralizují prach, pomocí nabitých elektronů likvidují viry, pronikají do buněk mikrobů a tím vším je ničí. Čím více je ve vzduchu přítomno anionů, tím méně se tam vyskytuje mikrobů.
Unikátní hygienické léčivé vložky s anionovým čipem nesou poetický název „Love Moon“ (měsíční láska).

Na český trh je uvedla čínská společnost Winalite, která je nejen jejich výrobcem, ale také vlastníkem celosvětového patentu na výrobu anionových čipů.
Anionový čip v podobě zeleného pásku může vytvářet ve vložkách "Love Moon" až 5800 anionů na jeden centimetr krychlový.
Po dobu až dvaceti hodin generuje tato anionová vrstva během používání velké množství záporně nabitých iontů, což účinně eliminuje škodlivé bakterie a nepříjemné pachy, a přitom nevyvolává žádné vedlejší účinky. Toto unikátní léčivé prostředí zároveň zlepšuje metabolismus a vnitřní sekreci, posiluje imunitu, stabilizuje tlak a celkově zbavuje ženu únavy.

Netřeba ani zdůrazňovat, že vložky „Love Moon“, přestože se skládají ze sedmi ochranných vrstev, propouštějí vzduch. Oproti jiným výrobkům pojmou tato vložky až 100 ml tekutiny, a přesto zůstávají na povrchu stále suché. Dokonce ani při jejich zdeformování tekutina nevyteče, protože rychle se vstřebávající polymer vše okamžitě přemění v pevnou hmotu.

Vložky jsou stoprocentně ekologicky odbouratelné a všechny složky použité v produktu se rozkládají přirozeným způsobem, který nezatěžuje životní prostředí.

Jsou věci, které nejdou popsat slovy. Jejich účinek prostě musíte vidět na vlastní oči a vyzkoušet na vlastní kůži. Jediné reálné nebezpečí, které vám v tomto případě hrozí, je, že v budoucnu už nejspíš nikdy nebudete chtít používat jiné vložky, než právě ty léčivé se značkou „Love Moon“.