Vydělávejte s námi krize nekrize

04.10.2013 12:01

Také máte dojem, že vás práce pro vašeho šéfa nebaví a že pro jeho firmu děláte mnohem více, než za co od něho dostáváte zaplaceno? Jestliže si na tuto otázku odpovíte dvakrát ANO, pak jste na nejlepší cestě k rozhodnutí stát se konečně svým vlastním pánem.

Pro zajímavost se nejdříve podívejme na část statistiky s názvem Příjmy a životní podmínky domácností v roce 2008, která se týká informací o tom, jak domácnosti v České republice vycházely se svými příjmy. Pro nás pak bude nejzajímavější srovnání, jak na tom byli v roce 2008 se svými příjmy zaměstnanci, samostatně činné osoby a důchodci.

Z této statistiky jasně vyplývá, že samostatně činné osoby (tj. živnostníci a podnikatelé) jsou na tom v „zelených“ číslech nejlépe.

Jenže....!

V tisku se to nyní doslova hemží slovy jako krize, nezaměstnanost, platební neschopnost, exekuce a podobně, a to věru člověku příliš nedodává chuti riskovat a pouštět se do kalných vod samostatného podnikání, zvláště pak nejsou-li k dispozici dostatečné záložní zdroje financí.

Co tedy počít? Jak získat a přitom nekrást? Jak docílit toho, aby měl člověk neomezený přísun peněz a přitom téměř nic neriskoval? Pro většinu lidí je to zdánlivě neřešitelný problém.

My pro vás ale řešení máme!

Určitě jste se již někdy setkali s pojmem MULTI LEVEL MARKETING nebo značkou MLM. Jedná se o systém síťového prodeje, s jehož pomocí se prodávají nejrůznější typy produktů od technických výrobků až po kosmetiku a potravinové doplňky.

Ti z vás, kteří už něco podobného v minulosti zkusili a nepochodili, se teď budou nejspíš mračit, co je to zase za podvod, ale vězte, že ne vždy se musí jednat o těžko prodejné zboží v řádu desetitisíců korun.

Naprosto ideální je MLM síť nabízející zboží běžné denní spotřeby, které je však čímsi výjimečné a tudíž i skvěle prodejné. Vy se pak nemusíte nutně stát pouhým „lovcem lidí“ do své sítě, když vás nebaví prodávat, ale můžete si prostě jen sami pro sebe a pro své blízké nakupovat a spotřebovávat zboží za nákupní cenu.

To zní dobře, ne?

Nejlepší na tom je ale fakt, že pokud se vám podaří úspěšně prodávat právě v oné multilevelové marketingové síti, pak se z vás rázem stává naprosto nezávislá osoba s příjmy, o kterých se ostatním může jen zdát.

Otázka dne zní: Kde a jak najít dokonalý výrobek na spotřební úrovni za přijatelnou cenu, který člověk potřebuje ke svému životu?

My to víme...!

Nachází se v oblasti LÉČIVÉ HYGIENY. Jedná se o LÉČIVÉ VLOŽKY PRO ŽENY A DÍVKY.
Tento mimořádný výrobek pochází z Číny a prodává se po celém světě.
Unikátní na něm je, že součástí hygienických vložek je anionový čip v podobě zeleného pásku, který může vytvářet ve vložkách "Love Moon" až 5800 anionů na jeden centimetr krychlový. Po dobu až dvaceti hodin generuje tato anionová vrstva během používání velké množství záporně nabitých iontů, což účinně eliminuje škodlivé bakterie a nepříjemné pachy, a přitom nevyvolává žádné vedlejší účinky. Toto unikátní léčivé prostředí zároveň zlepšuje metabolismus a vnitřní sekreci, posiluje imunitu, stabilizuje tlak a celkově zbavuje ženu únavy.

LÉČIVÉ VLOŽKY PRO ŽENY A DÍVKY s anionovými čipy je možno zakoupit pouze v síti specializovaných prodejců, jejichž převážnou část sdružuje v České republice obchodní skupina pod názvem LÉČIVÁ HYGIENA. V současnosti se jedná o nejrychleji rostoucí multilevelovou síť v oboru, která dosahuje významných úspěchů a velmi rychle získává nové trhy po celé Evropě.

Neváhejte a staňte se členem našeho velkého obchodního týmu právě teď, kdy se český trh technologii anionových čipů teprve otevírá a kdy jsou „anionové vložky“ – přes svou nespornou dokonalost – pro české ženy zatím ještě velkou neznámou.
Náš raketově rostoucí prodej hovoří jasnou řečí, takže závěr je jediný: KDO CHVÍLI ZŮSTAL STÁT OPODÁL, ZŮSTANE STÁT NAPOŘÁD.

V případě zájmu o podrobný marketing můžete navštívit stránky www.lecivahygiena.cz.

Pokud se rozhodnete rozšířit náš tým a spolupracovat s námi, kontaktujte mě na email: objednavky@centrum-jas.cz nebo telefonicky na mobil: +420 777 631 888